Dnevni horoskop za 28. januar

Dnevni horoskop za 28. januar

Pročitajte na blic.

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan

Dnevni horoskop za 29. januar

 

OVAN

Počeli ste sve otvorenije da prebacujete partneru. On ima puno pravo da se sada zapita – ako vam sve te stvari kod njega smetaju, šta tražite s njim? To je upravo ključno pitanje koje ćete morati sebi da postavite. Da li zaista volite svog partnera?

 

BIK

Očigledno je da ćete već danas rešiti sami sa sobom šta i da li uopšte više želite sa partnerom. Očekuje vas sredinom dana dug i ne tako prijatan, ali vrlo konstruktivan razgovor. Nakon toga ćete znati.

BLIZANCI

Ukoliko ne razmislite dobro i ne suzdržite se, izjavićete pred partnerom nešto nakon čega ćete se oboje zamisliti koji je smisao veze ako u njoj nema poverenja?! Reći ćete u afektu da mu ne verujete.

 

RAK

Naravno, kada su emocije u pitanju, ništa se ne izgovara tek onako. Vrlo ste intuitivni i osetljivi. To svakako ne smete ignorisati. Gotovo sve što izgovorite ima vrlo jaku podlogu. Ako nešto izjavite, ne pravdajte se da je bilo u afektu!

 

LAV

Volite da ste u pokretu. Volite i da se osećate slobodno i nesputano, a i da izlazite sa svojim društvom. To vaš partner ne može i ne želi da shvati. Potrudite se da mu objasnite da je sve to deo vašeg života. Važno vam je slobodno vreme.

 

DEVICA

Pitanja, kao što su „gde si bio, šta si radio?“ deluju na vašu psihu razorno. Vrlo je verovatno da nećete naići na preterano razumevanje, tako da je neminovan sukob širih razmera. Svađa u najavi zbog trivijalnih stvari može imati i fatalan ishod po vašu vezu.

 

Dnevni horoskop za 28. januar

 

VAGA

Trudite se da svaki aspekt vašeg ljubavnog života držite pod kontrolom. Kao i obično, sitnice vas lako izbace iz koloseka. Mnogo toga vas iritira kod partnera, ali način na koji to pokazujete je vrlo hladan. Budite konkretni.

 

ŠKORPIJA

Vaša sitničavost partneru predugo bode oči. Stoga je i neminovan sukob. Gledajte da život malo više posmatrate iz partnerovog ugla. Slobodne Škorpije će osetiti i neku vrstu zabranjene strasti. Dopašće vam se neko ko je zauzet.

 

STRELAC

Verovatno ćete zauzeti takav stav prema partneru da će pomisliti da vam je svejedno. Steći će se utisak da ste se zaista udaljili i kao da vam nije stalo do osobe sa kojom ste. Pazite šta radite, partner je u dilemi!

 

JARAC

Sve dok neko juri za vama, vi uživate. Tako vam se hrani sujeta. Međutim, kada neko krene od vas, a još i kad počne da vas ignoriše, tada puca vaš vrlo krhki ego. Onda nastaju svađe. Tada bespotrebno gubite energiju i vreme.

 

VODOLIJA

Uozbiljite se i shvatite da je ljubav velika igra u kojoj pobeđujete samo onda kada fokus usmerite na partnera, a ne na sebe! Naučićete važne lekcije o ljubavi, davanju i žrtvi. Da biste dobili, morate i dati, ljubav nije za sebične.

 

RIBE

Obratite pažnju na svoje komentare. Mogli bi biti u najmanju ruku neprimereni. Mogli biste da izletite sa komentarima u vezi sa partnerovim izgledom. Zasmetaće vam i nećete se moći suzdržati da ne prokomentarišete. Nije dobro…

Similar Posts