Mlad mesec u Biku

Mlad Mesec u Biku 23. 04. 2020. godine

Velike promene i novine se dešavaju sa ovim mladim Mesecom.

Mlad Mesec se dešava na 3 stepenu Bika koji je stepen egzaltacije gde je on najjači uz konjukciju Urana i kvadrata sa Saturnom što će sigurno doneti promene kada je ekonomija na celoj zemljinoj kugli kao i kod pojedinaca. Kako je Uran uključen rešenja se donose za budućnost što će najviše biti usmereno na novac, sva materijalna dobra, poslovanja internetom, proizvodnju hrane i svega što je potrebno za život.

Sada je došlo vreme da se trebaju potpisivat novi ugovori, menjati finansiske reuorse i doneti ugovore kada je cela svedska ekonomija u pitanju.

Kako je Bik materijalan znak tako će biti usmerenje kako zaraditi novac, kako rešiti gubitak novca, šta treba raditi itd.

Kako je Bik povezan sa hranom onda će neke novine biti pokrenute i na tom polju. Sve bitne promene se mogu dešavati 22, 23, 24 aprila pa dobro obratite pažnju šta i kako treba usmeriti.

Svi horoskopski znaci doživljavaju bitne promenje što se razlikuje od položaja na 3 stepenu neke planete položaja polja karijere itd. Promene koje se dešavaju mogu biti i negativne ili na prvi mah da nam se čine tako ali ipak će biti dobro rešenje za budućnost.

Sa Saturnom u Vodoliji krenula je budućnost sa radom preko interneta pa dobro razmislite šta bi mogli da radite preko interneta jer će to zasigurno biti budućnost mnogih zarada novca. Kako je mlad Mesec u konjukciji sa Uranom onda bi trebali da radite nešto novo ili posao koji radite na neki novi način ga treba plasirati.

Velika buđenja se dešavaju i svest se menja i mase postaju svesne i menja se odnos prema majci zemlji koja nas hrani i koja nam daje egzistenciju, drugačije se vrednuje novac itd. Vrlo značajna je priroda koja ima lek za sve bolesti pa će i tu da se dešavaju pomaci u lečenju i življenju u prirodi ili u skladu sa prirodom.

Kako je Bik hedonista a 3 stepen je stepen jakih osećaja čula svih vrsta pa će ovih dana biti pojačana gde mnogi žele da budu u prirodi da uživaju itd.

Ovaj period je plodan i šta god da se pokrene ili zasadi seme ono će doneti plod i uspeh.

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

Šta mogu očekivati pojedinačni znaci???

Similar Posts