Horoskop avgust 

Astro analiza po danima

Izvor imena za avgust je sličan onome iz jula.

Avgust je prethodno bio poznat kao “Sextillia”, latinski naziv za “šesti” – ali je kasnije nazvan po Augustu Cezaru kada je postao car Rima. Veliki naslednik i rođak Julija Cezara, prvo je nosio ime Oktavijan. Tek nakon što je preuzeo rimski presto uzeo je titulu Augustus, što na latinskom znači “posvećeni ili časni”.

Stigao je mesec odmora i uživanja. Ako ste odabrali avgust za godišnji odmor učinili ste pravu stvar!

Dragi lavovi uživajte u svom mesecu. Iskoristite sunce i lepo vreme i ne dajte da vam povremeni oblaci pokvare raspoloženje.

Osvajanje slobode uvek je praćeno gubitkom onoga što joj je prethodilo. Ovaj avgust, kao i svaki drugi, praćen je periodom u kome je planeta svesnosti u lunarnoj kući koja označava želju za slobodom, mističnoj Ashleshi. Paradoksalno, ona nalik zmiji, životinji koju označava, teži da se naseli na najbezbednijoj podlozi, pa je istovremeno osvajanje bezbednosti i slobode njen veliki izazov. Primetićete da je u avgustu rođeno mnogo ljudi iz zabavne industrije, sklono slobodnoj ekspresiji svoje kreativnosti i skidanju inhibicija drugih ljudi.

Ashlesha pomera emocije drugih, bilo da to čini kroz psihološki ili duhovni rad, ples, katarzu ili pokretanje unutrašnje istine. U pitanju je darmička nakšatra, ona koja oseća svrhu i motiviše druge na traženje iste, pa će ovo leto zbog niza drugih dešavanja biti veliki pokretač na osvanjanje istine, kroz urgenciju za oslobođenjem.

Sve o ženama lavovima: Ponosne, strastvene, teatralne

Sretno u svemu gde god da se nalazite:)

Šta nam predviđa mesečni horoskop za avgust, pročitajte u nastavku…

1. avgust

2. avgust

Dnevni horoskop za 3. avgust

Dnevni horoskop za 4. avgust

Dnevni horoskop za 5. avgust

Dnevni horoskop za 6. avgust

7. avgust

8. avgust

9. avgust

10. avgust

11. avgust

12. avgust

13. avgust

14. avgust

15. avgust

16. avgust

17. avgust

18. avgust

19. avgust

20. avgust

21. avgust

22. avgust

23. avgust

24. avgust

25. avgust

26. avgust

27. avgust

28. avgust

29. avgust

30. avgust

31. avgust

Kulturna
Similar Posts