Horoskop za april 2018. godine

Horoskop za april 2018. godine ili Astrološka prognoza za april 2018. godine!!!

Još se oseća Pun Mesec iz Vage od 31. marta dok Venera ulazi u svoje sedište Bika.

Kako dani budu odmicali tako će Venera planeta ljubavi umetnosti, dobročinstva praviti dobar aspekt sa Marsom, Saturnom a posle i Plutonom iz Jarca. Ovi aspekti će svima nama davati ambicije, strast, vrednost, ozbiljnost, dobitke na poslu, uživanje u porodici, harmoniju sa autoritetima na poslu kao i jednim roditeljem.

Nedeljni horoskop

Merkur se još kreće retrogradno do 15. aprila pa trebamo biti oprezni po pitanju dogovora, potpisa, čuvamo se u saobraćaju. Moguća su i kašnjenja, gužve i sve što je još vezano za Merkur i njegove osobine.

Saturn kreće retrogradno od 17. aprila pa od tog datuma mogu da nam se pojave neke situacije ili osobe da li u ljubavi ili poslu. Osobama koje imaju hroničnih problema sa zdravljem mogu da se pojave problemi vezani za kosti, zube i kako je Mars negativno aspektovan sa Suncem iz Ovna može biti agresivnih ispada, nezgoda u saobraćaju, svađa, preterane silovitosti. Pazite na reči i držati se izreke “Ispeci pa reci.” Potreban vam je jak partner koji može da vas isprati u svemu jer ste borbeni i volite da rizikujete.

Generalno gledano ovaj mesec je vrlo aktivan i mnoge stvari se dešavaju ubrzano, silovito dok je Mars ceo mesec u Jarcu gde je egzaltiran i daje nam moć organizacije, rada, strasti, ponosa, moć samokontrole i discipline.

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA 2018. GODINU!!!

Jupiter planeta sreće se kreće retrogradno u Škorpiji pa svi koji nisu uspeli da nešto nauče, spoznaju ili da im se posreći u životu sada im se opet pruža šansa za sve što su propustili jer će biti udružen sa Neptunom sanjarem koji će podržati Jupiterov optimizam. Mnogi će sa ovim aspektom biti produhovljeni, verovati, pomagati drugima, pisati, obrazovati se, slušati muziku, shvatati mistično i okultno.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI U HOROSKOPU!!!

VEĆI DEO MESECA MOŽE SE OSEĆATI NEKI VID BLOKIRANOSTI ZBOG KONJUKCIJE MARSA I SATURNA!!!
SRETNO U SVEMU !!!

Astrolog: Željka Knežević

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts