Kako izlečiti samog sebe

Kako izliječiti sam sebe

1. U vama uvijek postoji snaga da izliječite sami sebe

​U fizičkom tijelu je založen mehanizam samoiscjeljenja, ono je opremljeno zaštitnim sistemom koji ne propušta spoljašnje i unutrašnje izazivače bolesti.
Ustrojstvo tijela preusmjerava proces samo-regeneracije tijela putem svakodnevnog stvaranja novih ćelija.

​Mi možemo zaustaviti ovaj proces samo ako ne vjerujemo u tu mogućnost, i ne dajemo tijelu to što mu je potrebno: odmor, pravilnu ishranu i opterećenje.

Kako izliječiti sam sebe

2. Samo vi možete sami sebe da izliječite

Niko drugi to ne može učiniti umjesto vas. Stvoriti tim koji pomaže u liječenju, je veoma važno – njegovi članovi mogu da ponude svoje znanje, ideje, različite poglede, i to što je najvažnije – svoju podršku. Međutim, ovi ljudi ne mogu da vas izliječe – samo je to vama moguće.

​ To je lični put samospoznaje i duhovne evolucije. Niko ne može da iskusi vaše emocije, da razumije kako radi vaš um ili da stvara vaše misli. Drugi vam mogu pomoći da uočite nezdrave modele, ali samo vi možete da ih promijenite.

3. Prvo se iscjeljuje duša; posle toga ide iscjeljenje uma i tijela

Savet čije su blagodeti mnogi od nas osetili

​Duša, um i tijelo imaju različite potrebe, ako svi dobijaju ono što im je potrebno, tada će svi biti zdravi. Ali ako nešto ignorišemo, pojaviće se razjedinjenost i bolesti napada sve. Iscjeljenje obnavlja povezanost duše, uma i tijela. Medicina leči prije svega sa tijelom. Podsjećamo na neophodnost da se počne od duše, zato što je ona izvor našeg postojanja, ona udahnjuje život kako umu tako i tijelu. Ako pođemo od toga, sve ostalo će se automatski uskladiti.

​A koje su potrebe duše? Da živi u radosti i sa smislom, da se razvija, raste, i izražava svoje želje posredstvom misli, riječi i djela.

Similar Posts