Mlad Mesec u Blizancima

Mlad Mesec u Blizancima 3. juna 2019: Strelcu donosi greške i nesporazume, Lavu uspeh na svim životnim poljima a Ribama neplanirane izdatke

Mlad Mesec u Blizancima 3. juna 2019

Ovaj mlad Mesec se dešava na 12. stepenu Blizanaca što je stepen Riba i pravi aspekt sa Jupiterom i Neptunom. Moguć je veliki optimizam, nade, očekivanja, pregovori, istraživanja dok pojedinci baš u ovom periodu mogu završiti neke brze poslove.

Mala matura – uputstvo za roditelje

Mladi Mesec nam uvek donosi neke nove početke pa je jako bitno da ispravno postupimo i pokrenemo neke nove životne tokove. Sve je nekako u pokretu, glasovi na sve strane, druženja, putovanja i komunikacija su vrlo naglašeni. Sada je dobro da popravite neke stvari, kupujete telefone, automobile i sva sredstva za komunikaciju, prevoz, servisirate iste itd.

Budžetske uplate: penzije, dečiji, roditeljski dodatak, socijalna pomoć…

Veće gužve i kupovine se sada mogu dešavati među ljudima i na kasama. Mnogi mladi koji žele da odaberu šta će upisati od škole sada je pravo vreme da donesu odluku i sigurno neće pogrešiti.

Generalno gledano, ovaj mlad Mesec može mnogim osobama doneti dosta uspeha, a nažalost pojedinci mogu imati dosta nepovoljan period.

Dnevni Horoskop za sredu 29. Maj

Šta pojedinačni znaci mogu očekivati od ovog mladog Meseca?

Željka Knežević

 

Similar Posts