Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca

MLAD MESEC I DELIMIČNO POMRAČENJE SUNCA U EMOTIVNOM RAKU 13. JULA 2018. GODINE!!!

Mnogo jake energije se dešavaju na ovaj Mlad Mesec i Pomračenje jer je aktivirana opozicija sa Plutonom iz Jarca što može izazvati probleme ženama dok muškarci mogu da se ponašaju sterilno, despotski i da mrze žene.

Osobine horoskopskih znaka (OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe)

Mnoge promene se mogu dešavati

Pluton će iz Jarca svakako pokazati stare zatrpane ljubomore, nezaboravljena nezadovoljstva i svađe koje su bile u prošlosti. Sada se ove situacije mogu ispoljiti i razrešiti kroz Mlad Mesec i opoziciju Plutona koji donosi stare povrede koje su dugo kuvale u ekspres loncu. Dolazi do eksplozije jer Pluton ništa ne zaboravlja niti prašta jer ga sila tera da vrati i tako transformiše energiju.

Ljubav za ceo život zagarantovana je i u ovom paru!

Kako je Mesec preosetljiv u Raku svi koji su imali neke svađe sada mogu da se razreše što bi mogli da iskoriste Bikovi, Škorpije, Device i Ribe dok su spremni za rasprave i borbu Ovnovi, Jarčevi, Vage i Rakovi jer im mirno razrešenje ne polazi za rukom.

Kako je uključen Pluton koji je zadužen za genetske metarmofoze, izmene ćelija, unutrašnje dubine, psihološke konflikte i duhovne korene mnogi znaci mogu osećati da se nalaze u nekoj drugoj dimenziji da se prosto ne prepoznaju.

Poštujem žene starije od 40 godina

Ovo je sada samo nagoveštaj za Pun Mesec i totalno Pomračenje Meseca u Vodoliji koje se dešava 27. jula o čemu će tek da bude opisano u sledećoj postavci.

Pazite šta sve pokrećete na ovaj Mlad Mesec jer neke stvari mogu da se osećaju narednih šest meseci pa čak i godinu dana. Ovaj aspekt se dešava u trećoj dekadi pa će treće dekade bilo kojeg znaka biti obuhvaćene više nego ostale. Olakšanje ovog pomračenja će pojedinim znacima priuštiti dobar aspekt Venere iz Device i Urana iz Bika što u nesporazumu može priuštiti iznenadno rešenje i harmoniju.

Uživanje u životu je za ženu najbolja kozmetika

Venera će biti u harmoničnom aspektu sa Saturnom iz Jarca pa baš ovih dana pojedini parovi mogu da stupe u bračnu zajednicu ili da se vere, stupe u ozbiljnu vezu.

SRETNO U NOVIM POKRETIMA I PRIPREMAMA ZA NOVU DIMENZIJU!!!

Astrolog: Željka Knežević

Najčešći razlozi razvoda braka

Šta mogu pojedinačni znaci očekivati?

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANCI …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts