Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop od 03.02.2020 – 09.02.2020

Nedeljni horoskop Bik

Ljubav

Promenila se energija u vašim emotivnim relacijama. Nemiri su se pojačali, ali oni koji strasti bude i želje guraju u prvi plan. I partneru i vama će prijati ova promena, ova drugačija energija, podsticajnija, življa. Nemojte samo da baš mnogo budete „nemirni“ pa da počnete da češće zagledate i druge osobe…A kod nekih od vas – biće i toga. Jeste, tajne su uzbudljive. Ali može od njih i da zaboli glava….Slobodni Bikovi – lakše ćete se nego inače upuštati u flertove, imati pojačane kontakte sa suprotnim polom. Neko će poželeti da avanturom začini svoj život. Da se prepusti željama, bez mnogo razmišljanja…

Posao

Dobra poslovna nedelja. Interesantni novi momenti, novi saradnici koji vam ulaze u život. Dogovori koje napravite mogu trajati – samo ne treba impulsivno uletati u njih, već dobro promisliti – tako neće biti greške. Pojačana saradnja sa inostranstvom i osobama iz drugih gradova. Moguće je da se neki od vas tokom ovog perioda zapute češće i na poslovna putovanja, i to prilično uspešna. Bolje razumevanje sa autoritetima i šefovima. Poslovi i projekti koji su bili u zastoju, sada se pokreću.

Novac

Manji trošak početkom nedelje, ali generalno gledano – povoljan finansijski period.

Zdravlje

Osetljivost grla i disajnih puteva.

Hrana

Ubacili ste u „petu brzinu“ i u ovoj nedelji malo ćete imati vremena za kuliranje, odmaranje,pa i uživanje u jelu – onako, natenane kao što vi volite. Uglavnom će to biti neki obroci s nogu a primetno je da ćete koristiti više mesa i mesnih prerađevina u ishrani, kao i više začina.

Similar Posts