Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Ovan

Ljubav

Nejasnoće će polako ustupiti mesto ljubavi, nedoumice će se ukloniti pod naletom strasti, pitanja koja su vas mučila iščileće pred osmesima, akcijom i pozitivnom energijom. U prvi plan doći će ljubav, ostalo će biti potisnuto. E sad – to što je nešto potisnuto ne znači da je baš u potpunosti nestalo, ali sa time ćemo se boriti neki drugi put. Slobodni Ovnovi će početi da privlače pažnju suprotnog pola (mada, šta je tu čudno – vi u svakom slučaju privlačite pažnju gde god da se pojavite). Flertovaćete, uživati u utisku koji ostavljate na udvarače, jednom rečju – ludo ćete se provoditi.

Posao

Bićete traženi, a umećete da prepoznate priliku koja je prava za vas. U ovoj nedelji je i vaša inicijativa dobrodošla jer ste ušli u podsticajan period koji od vas traži akciju. Moguće je da će još uvek biti mnogo nerešenih pitanja, ali njih za sada ostavljate po strani i bavite se onim što je od prioriteta i što dolazi u fokus. U ovoj nedelji možete dodatno pokrenuti i planove koji se vezuju za inostranstvo ili pak dogovore koje, za sada, vodite daleko od radoznalih očiju.

Novac

Venera u vašem znaku će svakako privlačiti poboljšane novčane prilike.

Zdravlje

Stabilna nedelja po pitanjima zdravlja. Kontrolišite svoju pojačanu potrebu za slatkišima.

Hrana

I evo Venerice u vašem znaku, život da vam zasladi! Osećaćete se odlično i baš će vam prijati mali, ali češći i kvalitetniji obroci. Lagano, hranljivo i naravno – sa obaveznom poslasticom na kraju.

Similar Posts