Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop Jarac

Ljubav

Još jedna „onako“ nedelja. Ni dobra ni loša, sa mometima koji su povoljni za odnos sa voljenom osobom, ali isto tako – i sa momentima u kojima kao da nemate šta da pričate jedno sa drugim. Baš u toj komunikaciji sada i leži ključ i rešenje. Mogu se na lakši način pokrenuti pitanja koja su do sada prećutkivana ili gurana pod tepih. I rešenje će se pronaći. Zato pričajte, ne povlačite se u tišinu – ni jedno ni drugo. Slobodni Jarčevi – komunikacija sa nekim je i do sada tekla baš fino, a sada se može produbiti, živnuti. Mogu se reći reči koje pokreću, koje bude, koje aktiviraju. Može doći i do susreta, lepog.

Posao

Pred vama je odlična poslovna nedelja. Čućete informacije koje vam odgovaraju. Napravićete dogovor koji vam je potreban. Imaćete šta da kažete i kome da kažete. I čuće vas. Bilo koja situacija koja dođe pred vas u ovom periodu, biće rešena. Imate ideje, imate praktična rešenja, imate kreativnost. Ništa vam ne fali da dobro prođete, povučete odlične poslovne poteze, da radite i zaradite. I da budete zadovoljni i svojim nastupom i onim što ste ponudili. Pokažite svu svoju snagu i odgovornost u ovoj nedelji.

Novac

Nije lagana, ali je finansijski ipak uspešna ova sedmica.

Zdravlje

Grlo, pluća, bronhije – slabe tačke.

Hrana

Promenljiv apetit koji će dosta zavisiti od toga kako se budete osećali. No, generalno gledano – ne prija vam sada teška hrana i obilni obroci. Odgovaraće vam mlečni proizvodi, naročito sirevi. Nešto jača potreba za slatkišima.

Similar Posts