Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop od 03.02.2020 – 09.02.2020

Nedeljni horoskop Devica

Ljubav

Na konto svog šarma ćete uspeti da „ispeglate“ mnoge situacije u kojima će partner mrko da vas pogleda ili da bude spreman na raspravu. A kako vam sada drago vaše bićence može odoleti kada ste toliko duhoviti, zanimljivi, spremni za šale i pošalice, a u isto vreme – mazni, nežni i raspoloženi za ljubav? Zato će u ovoj sedmici uglavnom sve ići baš kako treba. Slobodne Device – vama malo, malo pa naleti neka nova ljubavna prilika….Evo je i u ovoj sedmici. Poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska. Neko će vas zainteresovati, na blic. I baš će vam biti fino da čavrljate.

Posao

Dosta toga možete u ovoj sedmici rešiti brže nego što mislite. Da li sami, da li uz nečiju pomoć ili na neki nov kreativan način koji će vam okolnosti otvoriti – nije ni bitno. Važno je da na izazove odgovarate adekvatno, brzo i spretno. Zanimljive informacije koje niste očekivali (ali ste im se potajno nadali) dolaze. U ovoj nedelji su mogući i dogovori i nove poslovne prilike. I pored svih pozitivnih mogućnosti koje ova nedelja nudi, morate biti skoncentrisani i organizovani, jer neke stvari mogu vam promaći.

Novac

Neke troškove ste očekivali, neke niste. Ipak, dosta se uspešno borite sa njima.

Zdravlje

Osetljivost grla i disajnih puteva. Stariji – problemi sa nogama.

Hrana

U ovoj ćete nedelji sve raditi „kontra“. Vašem organizmu su potrebni proteini – vi ćete navaliti na ugljene hidrate. Bilo bi dobro da jedete ribu – vi ćete samo guliti mesne prerađevine. Trebali biste da smanjite slatkiše – navalićete na čokoladice i kolačiće kao da vam život od toga zavisi…

Similar Posts