Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop od 03.02.2020 – 09.02.2020

Nedeljni horoskop Strelac

Ljubav

Sve se u ovoj sedmici lako rešava. Neke se situacije reše razgovorom i dogovorom. Neke se reše izlaskom, zajedničkim aktivnostima sa prijateljima. Neke se reše planiranjem putovanja. A neke se reše strašću. Uopšte nije važno na koji ćete način rešavati, bitno je da uživate u procesu i da vam je lepo. Slobodni pripadnici ovog znaka – do sada ste žarili i palili. A sad ćete to da podignete na kvadrat. Ušetala vam Venera u vaše polje ljubavi i zabave – zaljubićete se i zaljubiće se u vas. Nosi vas jedan ludi i vatreni talas i u istom treba uživati. Da li će i koliko trajati sada nije uopšte važno.

Posao

Privatnici će dodatno živnuti, pokrenuti se, razraditi još više nego do sada. Neće ni malo loše proći ni ostali – doći će novi poslovi, novi projekti, novi dogovori i novi saradnici, klijenti. U prevodu – pred vama je jedna povoljna poslovna sedmica. I oni koji sarađuju sa inostranstvom sada će doći do dogovora ili se spremati za poslovno putovanje. Papirološka pitanja u ovoj nedelji rešavate na brži način od očekivanog. Možda vam pomogne nečija protekcija ili savet.

Novac

Solidna sedmica po pitanjima finansija.

Zdravlje

Odlično se osećate.

Hrana

Raspoloženje je baš kako treba, energija je baš kako treba. Sudeći po svemu – i apetit je baš kako treba. Možda glocnete po koji zalogaj previše, ali brzo vi to potrošite. Bilo bi dobro da ne preskačete „povrćne“ obroke, imaju oni svojih benefita i čari…

Similar Posts