Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop od 03.02.2020 – 09.02.2020

Nedeljni horoskop Rak

Ljubav

Ne treba se u ovoj sedmici povlačiti iz komunikacije sa partnerom, ne treba se zatvarati, distancirati, praviti zid. Napetosti ima, možda i problema ima – ali jedan deo jeste realan, a mnogo veći prenaduvan. Ćutanjem ste već doveli do ovoga gde ste trenutno, nemojte praviti grešku i nastavljati tim putem. U suprotnom – zbog sitnica ćete se raspravljati a pravi kamen spoticanja će ostajati tu gde jeste. Slobodni Rakovi – ljubavne prilike vas prate, a vi im izmičete. Date delić od sebe pa se uplašite sopstvene hrabrosti i povučete. Neke unutrašnje blokade je sada zaista teško prevazići.

Posao

Pritisak na vas postoji, i onaj koji vi sami sebi pravite, ali i onaj realan – iz okoline i od strane saradnika. Pruža vam se prilika da neke situacije i pitanja rešite na lakši i brži način – uz pomoć osoba koje vas podržavaju. Povremeno manji problemi sa nadređenima – ništa ozbiljno, ali kao da će i vama i drugoj strani nedostajati mere i takta. Neka papirološka pitanja u ovoj sedmici možete srediti na zadovoljavajući način, ali gledajte da ne otvorite nove „frontove“ time što ćete napraviti neki propust.

Novac

I pored jačih priliva u ovoj sedmici – i dalje niste zadovoljni.

Zdravlje

Slabost i manjak energije.

Hrana

Mesec se polako puni, a i Rakovi će češće puniti svoj tanjir i tražiti repete. Biće momenata u kojima nećete znati da li ste zaista gladni ili su vam samo oči gladne….Bilo da je prvo ili drugo u pitanju – malo ćete vi sada razmišljati o dijetama i brojanju kalorija – uživaćete i opustiti se.

Similar Posts