Adriana Lima

Viktorija’s Sikret Fešn Šou, najveći modni spektakl na svetu održan je u Nju Jorku, koštao je 12 miliona dolara – tako je i izgledao – a poseban je po tome što se od modne pisteViktorija’s Sikreta (nakon impresivnih 19 godina) uz suze oprostila jedna od najpopularnijih anđelica – Adriana Lima.

Brazilska manekenka Adrijana Lima je poslednji put ponela krila “Viktorijinih anđela”.

Posle 19 godina Lima je skinula krila, što je za nju bio veoma emotivan momenat a na kraju revije nije uspela da zadrži suze.

– Draga Viktorija, hvala što ste me pokazali svetu, što smo delili tajne, i što je najvažnije niste mi samo dali krila već ste me i naučili da letim. Voli vas Adrijana.

Publika ju je pozdravila aplauzom. Oproštaj od “Viktorijinih anđela” ne znači i kraj manekenske karijere za Adrijanu.

Osim tog „emotivnog momenta“, najveću pažnju privukla je Elsa Hosk, kojoj je pripala posebna čast nošenja najskupljeg grudnjaka na svetu. Grudnjak je procijenjen na milion dolara, krase ga dijamanti i luksuzni topaz, trebalo je ukupno 930 sati da bude izrađen, a dizajn potpisuje Atelier Swarovski.

Međutim, uobičajenu pistu od Swarovski kristala, ovaj put zamenio je nešto moderniji, industrijski stil, na kojem su se za potrebe različitih tema revije izmenjivale atraktivne projekcije. Modnih tema obično je šest, a nakon što je prošle godine jednu od tema dizajnirao Olivier Rousteing za Balmain, ove godine tu je čast imala britanska dizajnerka Mary Katrantzou. Zanimljivo je da se odeća s revije inače ne može kupiti u slobodnoj prodaji, ali ova kolekcija s Mary, kao i ona prošlogodišnja s Balmainom, biće dostupna za kupovinu u Victoria’s Secret tprodavnicama.

Osim uobičajeno lepih dama i fantastičnih kostima, show je bio praćen nastupima popularnih muzičkih zvezda, a ove su godine to bili oni Rite Ore, Shawna Mendesa, Bebe Rexha, The Chainsmokersa, Halsey i mnogih drugih.

Na modnu pistu ove godine su se vratile anđelice Candice Swanepoel i Behati Prinsloo, koje su u međuvremenu postale dvostruke mame, a na reviji nije bilo Lily Aldridge koja je trenutno trudna i Alessandre Ambrosio, koja se prošle godine oprostila od Viktorija’s Sikret.

Similar Posts