VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

VULKAN IZDAVAŠTVO NA 62. MEĐUNARODNOM BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

 

Gosti iz inostranstva — Jusi Adler–Olsen, autor čuvenog skandinavskog serijala o Sektoru Q i Mateo Strukul, autor bestselera Dinastija Mediči: U ime porodice i Dinastija Mediči: U ime vladara

Novi romani Donata Karizija, Umberta Eka, Pjera La Mira, Pole Hokins, Roberta Brindze, Stiva Berija…

Domaći autori Slavica Squire, Bogdan Stevanović (Blogdan), čuveni istoričar Milan St. Protić, mladi glumac Luka Raco, Žana Poliakov, Branka Kovačević, Miloš Latinović, Zorana Schultz, Ana Ćubela, Nevena Rozga, jutjub zvezda Marija Žeželj, dečiji pisci Natalija Sknepnek i Slobodan Stanišić…

Vulkan izdavaštvo će ove godine od 22. do 29. oktobra predstaviti nove hit naslove svojim vernim čitaocima.

Kao i svake godine, Vulkan izdavaštvo će omogućiti svim posetiocima da se upoznaju i druže sa nekima od najpoznatijih svetskih autora, a ove godine naši specijalni gosti na štandu u Hali 1 biće Jusi Adler–Olsen i Mateo Strukul.

JUSI ADLER–OLSEN rođen je 1950. u Kopenhagenu. Njegove knjige su prodate u milionima primeraka širom sveta, ovenčan je mnogim prestižnim književnim nagradama i ključna je figura skandinavskog trilera. O popularnosti njegovih dela govori i činjenica da su čak tri romana do sada ekranizovana.

Vulkan izdavaštvo objavilo je pet Jusijevih romana:
Žena u kavezu, Bez milosti, Poruka u boci, Ukus osvete i Efekat Marko a na Sajmu će autor srpskoj publici predstaviti novi roman intrigantnog naziva Manipulator.

Karl Merk dobija poziv od kolege i nema izbora nego da povede Sektor Q u tragičan, ledeno jeziv slučaj prelepe srednjoškolke koja je pre sedamnaest godina nestala iz škole, a potom pronađena obešena o drvo.

Istraga će ih odvesti od udaljenog ostrva Bornholma do čudnog kulta i njegovog harizmatičnog vođe, čoveka koji je neobično neodoljiv ženama.

Karl i njegovi asistenti nameravaju da zaustave ubicu i veštog manipulatora koji odbija da mu išta – ili iko – stane na put.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

MATEO STRUKUL je italijanski pisac i scenarista. Njegovi romani objavljeni su u dvadeset zemalja, a poznat je i kao autor stripova. Umetnički je direktor nekoliko međunarodnih književnih festivala i piše za rubriku kulture za Il Venerdi di Rebubblica.

Nedavno je dobio prestižnu književnu nagradu Bancarella za veličanstven istorijski serijal o najpoznatijoj i najvećoj porodici u Firenci, po kojem je snimljena i hit serija.

Vulkan je ranije ove godineobjavio prvi deo serijala Dinastija Mediči: U ime porodice, a Mateo Strukul će na Sajmu lično predstaviti i drugi roman pod nazivom Dinastija Mediči: U ime vladara.

Dinastija Mediči: U ime porodice

Firenca, 1429. godine. Nakon smrti Đovanija de Medičija, trgovca i bankara, njegovi sinovi Kozimo i Lorenco naći će se na čelu autentičnog finansijskog carstva, da zajedno upravljaju porodicom i bogatstvom. Otac im je u amanet ostavio da se u političkim borbama ponašaju trezveno, da žive umereno, ali da budu odlučni kada je potrebno.

Vešto balansirajući između beskrupuloznih intriga i ljubavi prema umetnosti i kulturi, braća će steći i veliku političku moć. Četiri godine kasnije, pošto je uspeo da preživi čitav niz zavera, kugu i sukobe sa drugim gradovima, Kozimo će završiti u zatočeništvu, dok mu smrtna kazna visi nad glavom.

Dinastija Mediči: U ime vladara
Firenca, 1469. godine. Lorenco je pobedio na turniru organizovanom u čast njegove neveste, Klariče Orsini, koja tek što je došla u Firencu da bi se udala za čoveka koji će postati Veličanstveni. Ovaj brak ne predstavlja lak korak za Lorenca: njegovo srce, u to on nimalo ne sumnja, pripada i uvek će pripadati Lukreciji Donati, ženi jedinstvene lepote i harizme.

Ipak, povinovaće se volji svoje majke i tako ojačati savez sa moćnom rimskom porodicom Orsini.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

Trileri:
Nakon svetskih bestselera Šaptač, Lovac na duše, Vladar iz senke, Dečak od stakla i Noć mi te uzima, Vulkan izdavaštvo predstaviće čitaocima novi roman omiljenog pisca bestselera Donata Karizija. Gospodar senki nastavak je serijala o Markusu, lovcu na mrak.

Prošlo je pet vekova od kada je papa Lav X izdao tajanstvenu poslanicu po kojoj Večni grad ne sme ’nikada, nikada, nikada’ da ostane u mraku.

Nezapamćena oluja obrušila se svom silinom na Rim, a kada grom udari u električnu centralu i izazove havariju, doći će do potpunog pomračenja. U haosu i panici koji su usledili, jedna senka, mračnija od svih, nečujno hoda gradom i seje smrt… i tragove.

U zemlji senki, gde je sve nepostojano, konfuzno, nesigurno, Markus je čuvar koji je postavljen da brani granicu. Zato što povremeno ponešto uspeva da prođe… Njegov zadatak je da ga vrati nazad.

Pola Hokins, autorka svetskog bestselera Devojka iz voza, književnog fenomena koji obara sve rekorde, predstaviće se našoj sajamskoj publici novim trilerom U tihoj vodi.

Još jedan napeti psihološki triler o varljivosti istine i osećanja, uzbudljiva priča o dve žene koje su dočekale istu sudbinu u mračnim vodama reke. Njihova smrt uznemirila je duhove i na površinu izvukla davno zaboravljene tajne.

Robert Brindza, autor svetskog bestselera Devojka u ledu vraća se sa naelektrisanim trilerom od kojeg će vam srce preskakati – Noćni lovac.

Jedne sparne letnje večeri, detektivka Erika Foster je pozvana na mesto zločina. Žrtva je lekar, ugušen u krevetu. Nekoliko dana kasnije, još jedna osoba pronađena je mrtva, pod istim okolnostima. Sve žrtve su muškarci, veoma tajanstvenih života. Zašto se njihova prošlost ne može razlučiti pod velom tajne? I zašto ih sve povezuje serijski ubica?

Velemajstor špijunskog trilera Erik Ambler, autor svetskog hita Maska za Dimitriosa, predstaviće se svojom novom knjigom – Epitaf za špijuna.

Kada Džozef Vadasi stigne u Sen Gatjen u Hotel Rezerv, samo želi nekoliko dana odmora pre povratka u Pariz. Ali uoči Drugog svetskog rata, svi gosti su sumnjivi – brat i sestra Amerikanci, iseljenici Britanci, i Nemac, gospodin koji putuje pod makar jednim lažnim imenom. Vadasi je običan čovek koji zarađuje od držanja časova, a njegov hobi je fotografija. Kada neko zameni njegov fotoaparat svojim, film koji razvije otkriće fotografije
koje nije uradio i navući na Vadasija veo sumnje.

Stiv Beri, jedan od vodećih pisaca današnjice, u knjizi Četrnaesta kolonija piše o čuvenom detektivu Kotonu Malonu koji ima samo četrdeset osam sati da otkrije planove čoveka koji godinama iz prikrajka čeka pravu priliku da se osveti.

Kada Ronald Regan pređe preko praga papinih privatnih odaja, Jovan Pavle II će tražiti da ih ostave nasamo. To predstavlja ozbiljno kršenje protokola i rizik za bezbednost. Ipak, niko ne sme da sazna za njihovu tajnu…

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

Ljubavni romani i drama:

Alesija de Luka u romanu Reci mi koji si znak piše da se strast podrazumeva ako ste rođeni u znaku Škorpije: zaljubićete se do ušiju i na kraju završiti slomljenog srca.

Frančeska to najbolje zna, i zato se vratila u Rim, grad koji je nikada nije izneverio. Kao ni horoskop u njenom omiljenom časopisu. Iako ne veruje sasvim u to, zvezde su nekako uvek u pravu. Susret sa strancem ponovo će joj raspaliti maštu, jer ipak svi negde u sebi tražimo nešto što podseća na ljubav. Možda ipak nije sve zapisano u zvezdama…

Iz pera Gejl Hanimen stiže književni fenomen godine, knjiga čija će vam magija istovremeno izmamiti i osmeh i suze – Sada sam skroz okej.

Elenor govori ono što misli i pažljivo izbegava sve socijalne interakcije. Sve se menja kada nabasa na Rejmonda. Ta zgoda izvući će je iz čaure njenog malog sveta i naterati da obrati pažnju i na druge ljude. Nisu svi toliko drugačiji od nje. A neki joj mogu biti i vrlo bliski.

Ubrzo će naučiti da i oni koji su sami sebi dovoljni mogu u svom malom svetu naći mesta za prijatelja.

Megan Abot u romanu Zapamti moje ime piše o tankim granicama između ljubavi i ljubomore, želje i opsesije. Noksovi su posvetili život kćerki, gimnastičarki sa čudesnim talentom. Ali kada nasilna smrt ugrozi blisko povezanu gimnastičarsku zajednicu samo nedelju dana pre važnog takmičenja, sve za šta su naporno radili odjednom je poljuljano.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

Domaći autori:

Jedan od najpoznatijih blogera današnjice Bogdan Stevanović – Blogdan na stranicama svog prvog literarnog ostvarenja Obloge od mastila piše o značajnim i uvek aktuelnim životnim temama.

Nakon susreta sa ovom knjigom setićete se važnih lekcija koje ste možda zaboravili, velikih istina i velikih laži, osetićete slast i gorčinu života, ali i moć iskreno napisanih reči.

Iz pera priznatog srpskog istoričara Milana St. Protića stiže roman Sinajsko jevanđelje koji govori o dvoje istoričara koji idu ka istom odredištu, sinajskom Manastiru Svete Katarine.

Nemac Fon Tišendorf otkriva biblijske spise neprocenjive vrednosti, a više od veka kasnije Francuskinja Žorž Riketi nastavlja njegovo istraživanje. Prateći njihov uzbudljiv put po Starom kontinentu, ali i lično putovanje ka samospoznaji, autor objedinjuje istoriju i
fikciju, nauku i religiju, stvarajući neponovljivu avanturu ekovskih razmera i autentičnog stila.

Najbolja osveta od svih je sreća prva je knjiga iz planirane serije knjiga Slavice Squire, prvog NLP trenera u Srbiji i osnivača NLP instituta.

Njen cilj je da vam pomogne da kreirate život kakav želite. U njoj ćete pronaći konkretne, praktične i isprobane metode čijom upotrebom lako možete da postanete uspešni i srećni, ali i da to ostanete bez obzira na sve.

Redovi ove knjige će vas inspirisati da ostvarite svoje snove i postanete najbolja verzija sebe.

Najinspirativnija autorka novog doba na našim prostorima Žana Poliakov u novoj knjizi Soulfood recepti za srećniji život podseća nas da kuhinja predstavlja tajno mesto alhemijskih ženskih veština. Saznaćete kako da, uz jednostavne i zdrave recepte, ulepšate život drugima i sebi i kako da kroz život koračate sa svešću o sadašnjem trenutku.

Zapravo, za sreću je potrebno samo to – biti prisutan ovde i sada.

Knjiga Kako postati ikona stila? Beograđanke znaju autorke Branke Kovačević informisaće vas, modno razbuditi, inspirisati i povesti u intimni modni svet osamnaest Beograđanki koje su svoj stil gradile na Balkanu, ali i širom sveta. Autorka nam otkriva sve ono što žene zanima – gde se Beograđanke odevaju, zašto vole cipele, da li se plaše starenja, u čemu je tajna njihovog uspeha… kao i mnoge druge tajne.

Mlada spisateljica Nevena Rozga prvi put će se predstaviti čitalačkoj publici romanom Život te čeka. Glavna junakinja ovog romana povešće nas na putovanje koje nikada nećemo zaboraviti. Sa njom ćemo se smejati i plakati, ali i uspeti da pronađemo odgovore na pitanja koja predstavljaju esenciju života.

Portret slikan rečima je iskrena, uzbudljiva i nadasve poučna ispovest jednog od najtraženijih mladih glumaca današnjice Luke Raca. Otkrivajući svoj unutrašnji svet, Luka nam otkriva istinu o sebi, ali i o svom detinjstvu, glumačkom uspehu, ljubavima i svemu onome što nas je zanimalo a nismo imali priliku da saznamo.

Ove godine imali ste prilike da se upoznate i sa novim delima naših sjajnih domaćih autora Četiri ludila Miloša Latinovića, Preplitanje Zorane Schultz, kao i sa kuvarima blogersko–kulinarske zvezde Ane Ćubele Hrono slatkiši i Brza hrono kuhinja.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

Klasici:
Nakon knjige Mulen ruž, uzbudljive priče o životu čuvenog francuskog slikara Anrija de Tuluz-Lotreka, Vulkan će na Sajmu predstaviti i Mesečinu – roman koji govori o presudnim događajima iz vrtoglavog života Kloda Debisija. Ovo je neponovljiva i očaravajuća priča o
epohalnoj ljubavi prema muzici i ljubavi prema ženi.

Istražujući prirodu laži, neponovljivi Umberto Eko u knjizi Praško groblje vodi nas u Evropu XIX veka, prepunu misterija i zavera. Kapetan Simonini je mizantrop, genijalan falsifikator i saradnik brojnih tajnih službi, čovek koji plete mrežu mržnje i straha i učestvuje u stvaranju čuvenih Protokola sionskih mudraca, omiljenog štiva Adolfa Hitlera.

Edicija klasika Vulkan izdavaštva obogaćena je remek delima Tajanstveni plamen kraljice Loane Umberta Eka, Ben Hur Luisa Volasa, Dama s kamelijama Aleksandra Dime, Fantom iz opere Gastona Lerua, Umeće ljubavi Eriha Froma i Opasne veze Pjera
Šoderla de Lakloa.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

Kapitalna dela:

Jedna slika vredi 1000 reči, a u 1000 slika stane čitava istorija Srba!

Vulkan izdavaštvo će na Sajmu knjiga sa ponosom predstaviti Kulturno blago Srbije u 1.000 slika, jedinstvenu riznicu figurina, oruđa, oružja, nakita, odeće, religijskih i umetničkih predmeta, koji svedoče o spletu različitih kultura i civilizacija koje su ostavile traga na našem tlu, oblikujući svest, mentalitet, kulturu, običaje i tradiciju.

Ovo je svedočanstvo o ostacima materijalne kulture na prostoru današnje Srbije, od prvih društava do modernog doba, prikazano kroz više od 1.000 artefakata, iz pera 22 odabrana stručnjaka i preko 200 saradnika i konsultanata.

Zahvaljujući nekim od najlepših fotografija na svetu, enciklopedija Put oko sveta izdvaja baš ono čime se svaka zemlja diči i nudi praktične informacije o svakoj od njih: upućuje kada je najbolje da ih posetite, šta da obiđete, kako da uživate svim čulima i u potpunosti uronite u lokalni život i pejzaž.

Ovo je knjiga koja posmatra svet kroz putničku prizmu, fokusira se na određena mesta zbog njihove lepote, šarma i jedinstvenosti, a to čini ponekad
se i suprotstavljajući ustanovljenim političkim i geografskim granicama.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

Misterija- horor:

Iz Vulkana stiže i kultni roman strave i užasa Stivena KingaTo sa novom, filmskom koricom.

Grupa odvažne dece, koja je leta 1958. sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovno je na okupu: To se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Skoro svi učesnici epske borbe sada su ponovo na broju, spremni da se opet uhvate ukoštac s neverovatnim.

To zna da magija dečjeg verovanja u nemoguće s godinama slabi i da članovi Kluba gubitnika kao odrasli nemaju šanse u ovoj borbi na život i smrt, osim, možda, pomoću čarobnog praha detinjstva.

Sve je moguće i ništa nije onakvo kakvim se čini u Kingovom putovanju kroz četrnaest etapa prepunih straha, teskobe i mračnog sarkazma u romanu Kabinet smrti.

Ne poklanjajte kućne ljubimce voljenima, ne kupujte na dvorišnim rasprodajama, ne družite se sa neobičnim tinejdžerom iz susedne kuće.

King je opet na visini zadatka: intenzivne, jezive, i jednostavno neodoljive, njegove priče nam još jednom otkrivaju zapanjujuće plodnu maštu jednog od najboljih pripovedača današnjice.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

Dečje knjige:

Vulkančić će na Sajmu knjiga predstaviti Enciklopediju kul činjenica iz sveta oko nas u kojoj ćete naći više od 750 ludih i neverovatnih činjenica, koje će vam omogućiti da svet sagledate iz potpuno drugačijeg ugla. Saznajte sve što ste želeli da znate o svemiru, biljkama, životinjama, briljantnom ljudskom telu i mnogo čemu drugom.

Klasici dečje književnosti je komplet bezvremenskih dečjih klasika za sve male knjigoljupce i one koji to žele da postanu. Komplet sadrži 5 knjiga: Čarobnjak iz Oza, Knjiga o džungli, Alisa u Zemlji čuda, Mali princ i Petar Pan.

Slobodan Stanišić na Sajmu će predstaviti novu knjigu iz edicije Život srpskih srednjovekovnih vladara pod nazivom Knez Stefan Lazarević – Pod majčinim  suncem.

Nakon sjajnog uspeha prve knjige Pozornica sa 30 lica na ovogodišnjem Sajmu Natalija Sknepnek će predstaviti svoje novo delo Na krilima bajke.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

YA Vulkan:

Ove godine Vulkan će na Sajmu knjiga po prvi put predstaviti Young Adult Vulkan ediciju, koja obuhvata naslove iz oblasti fantastike i savremene romane.

YA Vulkan na Sajmu predstavlja Trilogiju pobednika autorke Mari Rutkoski koja je očarala čitaoce širom sveta – Prokletstvo pobednika, Zločin pobednika i Poljubac pobednika.

Postoji jedno carstvo opsednuto ratovanjem. U njemu ima zatvoreničkih kampova, ali i raskošnih plesnih dvorana. Ima špijuna i pobunjenika, ali i aristokrata koji žive u luksuzu.

Ima opakih glasina, prljavih tajni i igara sa previsokim ulozima.

Neko od nas laže roman je Karen M. Makmanus u kome su glavni protagonisti štreberka, sportista, kriminalac i princeza. Kome biste vi verovali?

U ponedeljak po podne pet učenika Srednje škole Bejvju odlazi na kaznenu nastavu. Jedno od njih nikada ne napušta tu učionicu. Pre nego što se kaznena nastava završi, Sajmon je mrtav. I njegova smrt nije nesrećni slučaj. On je planirao da okači sočne tračeve o svima koji su bili u toj prostoriji. I sada su oni osumnjičeni za njegovo ubistvo.

Kirsten Vajt u romanu I onda me tama obuzme govori o neočekivanoj brutalnosti jedne devojčice.

Otkako su Ladu i njenog osetljivog brata Radua otrgli iz rodne Vlaške da bi odrasli kao taoci na osmanskom dvoru, ona je znala da će preživeti samo ako ne pokaže milost. Jer njihovo plemenito poreklo ujedno je i prokletstvo: Raduu i Ladi je suđeno da budu pioni u svirepoj igri, a pretnja mača ih prati na svakom koraku i neće im pomoći ništa – pa čak ni prijateljstvo sa naslednikom carstva.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

AKCIJE I SAJAMSKI POPUSTI

Pored brojnih hit naslova, Vulkan izdavaštvo je pripremilo i velike sajamske popuste i sjajne akcije!

Na našim štandovima u Hali 1 i Hali 4 očekuju vas tri zone opasnih cena – crvena, žuta i zelena.

U crvenoj zoni, nalaze se popularni naslovi čija je cena 210 dinara za jednu knjigu, a ukoliko kupite 5 knjiga iz ove zone, cena je 800 dinara.

U žutoj zoni, nalaze se popularni naslovi čija je cena 310 dinara za jednu knjigu, a ukoliko kupite 4 knjige iz ove zone, cena je 950 dinara.

U zelenoj zoni, nalaze se popularni naslovi čija je cena 410 dinara za jednu knjigu, a ukoliko kupite 3 knjige iz ove zone, cena je 980 dinara.

Na sve ove akcijske cene zaračunavamo i dodatnih 10% popusta za članove Kluba dobre knjige.

Sve kupce ćemo obradovati i velikim sajamskim popustima! Na svaku knjigu koju kupite na našem štandu, a koja već nije na nekoj od akcija, odobravamo popust od 15% na cenu knjige, a za tri kupljene knjige odobravamo dodatnih 10% popusta.

Pored ovog popusta, svim članovima Kluba dobre knjige i knjižara Vulkan odobravamo i dodatni članski popust u iznosu od 10%.

VULKAN IZDAVAŠTVO NA BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA

PRIJATELJI ŠTANDA VULKAN IZDAVAŠTVA

Svaku vašu kupovinu nagrađujemo sjajanim poklonima!

Kao i prethodnih godina, naši verni prijatelji su se potrudili da vas obraduju lepim poklonima uz koje će čitanje biti još lepše i slađe.

Doncafé, dugogodišnji prijatelj Vulkan izdavaštva, za svaku kupovinu poklanja kesicu Doncafé Instant Mix kafe u nekom od fantastičnih ukusa! Pored toga, sve posetioce na našem štandu očekuje i degustacija sjajnih Doncafé instant kafa.

Za slatke trenutke na Sajmu knjiga i ove godine pobrinula se kompanija Jaffa d.o.o.

Posetioci našeg štanda imaće priliku da degustiraju neodoljive kremaste Jaffa Napolitanke novih uskusa, a svakog kupca očekuje jedan od sjajnih poklona: najnoviji Tak kreker pizza, Jaffa Napolitanke ili Jaffa cakes.

Prvi put ove godine kupce na našem štandu obradovaćemo i fenomenalnim Labello proizvodima najrazličitijih aroma kako bi njihove usne bile meke i glatke uprkos dolasku jeseni.

Kupce romantične knjige Narukvica uspomena autorke Vajole Šipman očekuje originalni Golden Rose poklon vrhunskog kvaliteta. Sve dame će uživati u ovoj savršenoj kombinaciji dirljive porodične priče i vrhunske Golden Rose šminke.

Kompanija Nectar, lider u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova i nektara u regionu, i ove godine će najmlađe čitaoce na štandu Vulkan izdavaštva obradovati proizvodima iz svog asortimana.

Pozorište Atelje 212, prestižna ustanova kulture od nacionalnog značaja, višegodišnji je prijatelj kuće Vulkan izdavaštvo. Ove godine, prvih sto kupaca sjajnog klasika iz pera Pjera La Mira Mesečina, očekuju dve poklon ulaznice za pozorišnu predstavu sa repertoara Ateljea 212.

Poliklinika MEDIKOM obradovaće prvih sto kupaca bilo koje knjige iz edicije Mali istraživač, Mali lekar i Mali policajac poklon vaučerom za specijalistički pedijatrijski pregled.

Za posluženje u našem VIP kafeu i ove godine se pobrinuo Zlatiborac. Posetioci našeg VIP kafea uživaće u suhomesnatim proizvodima sa Zlatibora koje karakteriše vrhunski kvalitet, duh tradicije i ukus prirode.

Sve goste našeg kafea The Black Turtle pivara iznenadiće i osvežiti sjajnim ukusima jedinog pravog piva u našoj zemlji.

Lanac ekskluzivnih frizerskih salona Češalj&Makaze i centar za fizikalnu i estetsku medicinu
Fizijatrik i Estetik obradovaće sve kupce na Vulkanovom štandu sjajnim popustima za svoje najtraženije usluge.

Vulkani.rs

 

Similar Posts