zlatibor apartmani monix

Zlatibor Apartmani Monix centar

Apartmani Monix centar, nalaze se u strogom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini tržnog centra, pijace, jezera, preko puta autobuske stanice.

Sastoje se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom, kupatilom sa hidromasažnom tuš kabinom i terasom.

Spavaće sobe su opremljene francuskim ležajem, a dnevne sobe trosedom standardnih dimenzija i foteljom. Apartmani raspolažu nezavisnim etažnim grejanjem, LCD televizorom u dnevnom boravku, kablovskom televizijom, besplatnim wireless internetom u pojedinim apartmanima, kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom, frižiderom, šporetom sa ravnom pločom i mikrotalasnom pećnicom. Postoji mogućnost korišćenja krevetca za bebe.

Pogledajte kompletnu ponudu apartamana na Zlatiboru

Zlatibor Apartmani Monix centar

Svi apartmani su smeštajnog kapaciteta od 2 do 6 osoba.

1. POPUSTI:

Za boravak od 3-5 noćenja je 10%, 5-7 noćenja je 15%, preko 7 noćenja je 20%.

2. DOPLATE:

Boravišna taksa iznosi 120 din. Dnevno po osobi, deca od 7-15 godina ostvaruju popust 50% od cene, dok deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Vila Monix Club Zlatibor

Doplata za polupansion (doručak i večera) u restoranu domaće kuhinje Monix Club iznosi 1.125,00 Rsd po osobi.
Doplata za korišćenje sefa na recepciji 375,00 Rsd dnevno.
Doplata za garažno mesto iznosi 1.250,00 Rsd dnevno, na upit prilikom rezervacije.

Zlatibor Apartmani Monix centar

3. PLAĆANJE:

Gotovinski, 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
Odloženo čekovima građana, 30% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2019. godine bez uvećanja na ostatak duga. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
Odloženo, administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom i PIO fondom, akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak do 20.12.2019. godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, bez uvećanja na ostatak duga.

4. OPŠTE INFORMACIJE

Prijava i odjava gostiju je na recepciji u turističkoj agenciji na Zlatiboru, ulica Miladina Pećinara 74 svakim danom od 08:00-20:00 h.
Apartmani se koriste prvog dana od 14:00 h, a napuštaju se poslednjeg dana do 10:00 h.
Mole se putnici da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa Opštim uslovima putovanja turističke agencije Monix d.o.o. Beograd, licenca OTP br.60/2013.

 

Učinite Vaš odmor još interesantnijim odlaskom na različite izlete u našoj organizaciji.

Similar Posts