Ehoroskop 2. april
Pogledajte šta vam predviđaju zvezde za danas.

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Preokupirani ste različitim dilemama, ali svoj deo obaveza završavate u predviđenom roku i na dobar način. Saradnici nemaju primedbu na Vaš rad i ponašanje. Nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje.

Ljubav: Pažljivije analizirajte osobu koja Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Neko Vam zadaje više dilema nego što biste to želeli ili novi ljubavni rebus.

Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Vama ne smeta teret popularnosti, već način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način.

Ljubav: Kontrolišite svoj poriv za dominacijom. Slobodno izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti pred bliskim osobama. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Ehoroskop 2. april

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi u saradnji, posebno ako neko nije spreman da prihvati odgovornost za poslovni gubitak. Budite dovoljno promišljeni i strpljivi.

Ljubav: Postoje različiti vidovi ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na samouverenost ili oprobane trikove koje koristite pred voljenom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Potrebna Vam je mudra odluka, bolje je da ispoštujete listu prioriteta nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Budite razumni u proceni svojih mogućnosti.

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore. Ipak, Vaše ponašanje ostavlja pomalo loš utisak, neko će Vam iznenada uskratiti svoju emotivnu pažnju ili poverenje. Objasnite svoje namere.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Delujete uznemireno, što se pomalo negativno odražava na Vašu stvaralačku koncentraciju ili na posao kojim se bavite. Nema potrebe da se zanosite preteranom dozom ekscentričnosti, kako biste dokazali istinu ili superiornost.

Ljubav: Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena ili imate neke uskraćene mogućnosti. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret.

Zdravlje: Zdravlje nije baš idealno. Pluća mogu biti slaba tačka.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Okolnosti Vam idu u prilog, a brza akcija predstavlja sjajan uslov za finansijski dobitak ili bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da promovišete svoje ideje.

Ljubav: Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro rasploženje u bliskom društvu.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Dobro ste organizovani, svoje poslovne obaveze završavate na efikasan način i bez velike priče. Preostaje Vam da ispoštujete sve zadate rokove ili različite uslove koje Vam postavljaju bliski saradnici.

Ljubav: Dok Vi delujete skoro bezbrižno, partner pokušava da odgonetne neke zajedničke dileme i indirektno osuđuje Vaš način ponašanja. Nema razloga da se osećate loše zbog toga.

Zdravlje: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Važno je da prihvatite nečiji savet. Imate pogrešan utisak o nekim saradnicima i prolongirate rešavanje zajedničkih problema. Nema potrebe da skrećete posebnu pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku.

Ljubav: U velikom zanosu svoje emotivne želje možda upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se dobro oko sebe, pre nego što donesete neku novu ili važnu odluku.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Ehoroskop 2. april

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Razmislite pod kojim okolnostima treba da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu ili poziv. Poslovni uspeh nije moguće ostvariti bez nečije asistencije i podrške. Ne budite preveliki optimista u proceni svojih mogućnosti.

Ljubav: Nema razloga da unapred kritikujete osobu do koje možda ne dopire Vaš glas ili poruka. Izbegavajte teme ili pitanja koja previše iritiraju voljenu osobu.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Osoba koja Vam se direktno suprotstavlja nema bitan uticaj na dalji tok događaja ili na Vaše poslovno-finansijske rezultate. Uspeh podrazumeva proširenu saradnju, potrebno je da preuzmete kontrolu u odlučujućim situacijama.

Ljubav: U susretu sa dragom osobom insistirajte na emotivnom zbližavanju i poveravanju. Prepustite se svojoj emotivnoj inspiraciji i doživećete novu radost.

Zdravlje: Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta i toplih papuča. Prijao bi vam i dobar TV program.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Neko Vas pomalo iritira svojim napadnim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju. Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesporazume.

Llubav: Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Potrudite se da pravilno prevaziđete trenutne nesporazume.

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, rekreacija bi vam prijala.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak i da se predstavite kao osoba od poverenja. Obratite pažnju na nečiji koristan savet.

Ljubav: Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na neku razumnu meru. Bez obzira na veliku upornost, ne možete da promenite partnerovu odluku. Situacija će se uskoro promeniti.

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše drustvo ili negativne uticaje.

Similar Posts