Ehoroskop za 17. mart

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe


OVAN

Ako se bavite nekim vidom umetnosti, bićete veoma produktivni. Vaše ideje i predlozi će nailaziti na odobravanje osoba koje su na rukovodećim položajima i od čijih odluka zavisi dalji razvoj vaših poslovnih planova i projekata.

BIK

Jednim delom će vas ometati administrativne procedure, koje ćete morati da ispoštujete. Imaćete osećaj za dobre finansijske poteze u pravo vreme, pa možete slobodno da se oslonite na svoju intuiciju.

BLIZANCI

U vama se odvija borba na više frontova, a najbitniji je onaj poslovni. I dalje su vam otvorena vrata za neke dobre poteze, koji bi trebalo da poprave vašш profesionalni status. Ovaj dan je sjajan ukoliko želite prvi put da se zaposlite.

RAK

Ojačajte samopouzdanje! Započnite prikupljanje papira za gradnju objekta. Biće vam pojačani ego, ličnost i samouverenost. Na vama je samo da dobro osmislite šta zapravo želite od sebe i života. Naći će se neko ko će vam pomoći da to uobličite.

LAV

Neke okolnosti su se preko noći promenile i shvatili ste da stvari nisu onakve kakve su vam se do sada činile. Imate pad volje i stvari vidite gorim nego što jesu. Na ovo više utiču meteorološke prilike nego realne okolnosti.

DEVICA

Imaćete zanimljiv susret sa osobom koja vas je jurila i nudila vam posao ili partnerstvo. Pod uticajem drugih, vi ste to ignorisali, ali sada uviđate grešku i zabludu dobronamernih prijatelja i trudite se da uspostavite pokidane veze. U tome ćete i uspeti.

VAGA

Vera u sebe vam nije jača strana i malo treba da vas neko pokoleba. Zato delujete neodlučno, a bilo bi mnogo bolje kada biste bili malo brži i kada biste slušali svoju intuiciju, umesto što stalno slušate tuđe savete. Morate više verovati u svoje sposobnosti.

Ehoroskop za 17. mart

ŠKORPIJA

Slobodne Škorpije tokom dana imaju mogućnost da ostvare svoj ljubavni plan, međutim, sve je još samo u naznakama. U stvari, ovo je samo zatišje pred buru. Vaš veliki problem je što niste otvoreni za iskrenu vezu.

STRELAC

Zauzeti pripadnici znaka imaju odnos toplo-hladno. Na dobrom ste putu da izgladite odnose, jer ste opsednuti jedno drugim. To vas, uprkos svim nesuglasicama, drži zajedno.

JARAC

Na pragu ste lepe romanse. Slobodni će i te kako uživati, ali će i doći u priliku da krenu ka ozbiljnijoj budućnosti. Zauzeti koji su se osmelili za paralelnu vezu moraju da vode računa da taj odnos ne preraste u nešto ozbiljno.

VODOLIJA

Ukoliko ne budete svesni ozbiljnosti situacije u kojoj ste se našli, možete biti čak i povređeni i ostavljeni. Zato, dobro razmislite u šta se upuštate tokom ovog dana, jer vašu harizmu dobro osećaju osobe suprotnog pola.

RIBE

Budite uporni i istrajni u odnosima sa voljenom osobom, jer čas mislite da to ipak nije ono pravo, čas mislite da ste našli osobu svog života. Uživajte u svakom trenutku i ne dozvolite da nestabilnost ovlada vama. Posvetite se vezi.

Similar Posts