Šta je život

Šta je život?

Život nije ono što nam se dešava nego kako mi gledamo na to što nam se dešava.

Zar stvarno mislite da je život napravljen tako da se rodite, radite, plaćate račune i umrete? Nije, mnogo je više od toga.

Ovaj svet funkcioniše po nekom drugom principu o kome sigurno niste učili u školi. Taj princip zove se emocija (vibracija), taj princip se zove Zakon privlačenja. Prvo je bitno razumeti da smo mi vibracijska bića, da treba da pratimo emocije, jer emocija je ta koja vibrira, šalje svoj signal u svemir i to nam se vraća nazad. Emocije imamo kao putokaz u životu, da nam kažu da li smo na pravom putu ili ne.

Ljubav prema sebi

Daću vam primer. Kada mislite na nešto lepo, na nešto što vam izaziva lepu emociju, vama se to vrati i imate toga sve više i više. Isto je i kada mislite na nešto loše, vi šaljete frekvenciju niske emocije i to vam se po zakonu privlačenja vrati kao bumerang. Naše misli imaju energiju, zato treba pametno da ih biramo. Misli nam kreiraju dan, nedelju, godinu, život.

Pogledajte kakav vam je život, odmah ćete znati kakve su vam misli. Da li postoji nešto u vašem životu što vam ne ide, što biste promenili? Ako ima, budite sigurni da imate loše misli vezano za to. A misao koja se dovoljno dugo ponavlja, postaje naše uverenje koje živimo.

Dnevni horoskop za sve znakove

Šta je život?

Opet ću vam dati primer da me bolje razumete. Onaj ko govori npr. („Nemam para“, „nemam ljubavi“, „zdravlja“, „ništa mi ne ide“…) ima sve potvrde u svom životu da je to istina. Jer Univerzum ne čuje reči (nemam ovo ili ono), on čuje vašu emociju i na nju odgovara i daje vam još toga, još takvih iskustava, još takvih događaja itd. Univerzum vam uvek kaže „DA“. Na šta god da mislite, o čemu god da pričate on opet kaže „Da“.

Naše misli su odraz naših života.
Prestanite da posmatrate šta vam se dešava, kreirajte unapred život kakav želite, i to svesno. Jer mi i jesmo kreatori svojih života samo su nas učili da je ipak možda kriva država u kojoj živimo, naše školstvo, društvo itd. Mi smo kreatori zapamtite. Dolaskom na ovaj svet dobili smo moć izbora, dobili smo svest i emocije da nas vode.

Svesno birajte misli zbog kojih ćete se osećati bolje, svesno kažite sebi da ste vi zaslužni za život koji živite. Da li ste se ikada pitali koja je razlika između nekoga ko je bogat i nekoga ko je siromašan? Razlika je u mislima, imaju samo drugačije misli, nije ovaj što je bogat rođen pod srećnom zvezdom.

Pet delova tela koji ljudima više nisu potrebni

Ako već imamo tu moć da sami biramo svoje misli onda birajmo one koje će nam služiti. Ova tema je veoma opširna i kompleksna treba je dobro razumeti i primeniti da bi vam se i život promenio.

Mi smo deo Boga, deo kreacije, u kreaciji nema greške, sve što je stvoreno stvoreno je da savršeno funkcioniše. Pogledajte prirodu, tu nema ničega ni viška ni manjka. Tako je i sa nama, ovde smo sa razlogom, jer kreacija ne troši ni trunke svoje energije za nešto što joj ne treba.

Jelena Bošković

Similar Posts