Totalno pomračenje Meseca

Totalno pomračenje Meseca i Pun mesec u Vodoliji 27. jula 2018. godine

Recite zbogom stresu… Verovatno ste do sada isprobali razne metode za opuštanje i izbegavanje stresa u širokom luku. Probali ste i jogu, makar u vidu Pet tibetanaca? Koristili razne tehnike disanja, opuštanja, slušanje opuštajuće muzike… I dalje ste napeti? Da li ste probali tehniku Joga za mozak?

Pun Mesec udružen sa Marsom, Južnim mesečevim čvorom i sve to u kvadratu sa Uranom iz Bika – može biti iznenada opasno. Mogu se tražiti povodi za svađe, suprostavljanja. Sve što nam nikada nije smetalo sada se pretvara u vatreni pakao od svađe i rasprave.

Datumi isplate penzija, dečijeg, roditeljskog (materinskog), hraniteljskog dodatka i socijalne pomoći

 

Najviše treba da se čuvaju Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije koji mogu na samo jednu reč kritike ili primedbe odreagovati burno i od muve napraviti slona. Sve što se bude dešavalo burno i nepromišljeno može biti prilika za ljude iz okoline da vam naškode. Zato pazite i budite obazrivi i mirni kao bubica ovih dana.

Osobine horoskopskih znakova OvanBikBlizanciLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe, Rak

 

Jako je naglašena agresivna energija pa svi treba da pazimo šta pričamo jer je Merkur krenuo retrogradno da malo dolije ulja na vatru koja već plamti. Pomračenje se dešava u večernjim satima na 4 stepenu Vodolije što pripada prvoj dekadi pa znaci iz prve dekade više osećaju ovo dešavanje.

Da li ste RAK u horoskopu? Evo dokaza da je to najbolji znak

Puno sreće želi vam Željka:)

Astrolog: Željka Knežević

Šta mogu očekivati pojedinačni znaci za vreme Pomračenja Meseca?

Ovan

Bik

Blizanci

Rak

Lav

Devica

Vaga

Škorpija

Strelac

Jarac

Vodolija

Ribe

Similar Posts