Ehoroskop 27. mart
Da li ćete danas uspeti da se opustite, ili astrologija ima neki novi plan za vas?

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe

OVAN

Karijera: Splet novih okolnosti menja vašu orijentaciju i prvobitnu procenu. Učinite ono što je neizbežno u dogovoru sa bliskim saradnicima. Ukoliko je situacija rizična, bolje sačekajte ponedeljak da je rešite.

Ljubav: Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno viđenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve vaše potrebe i očekivanja. Balansirajte jedno i drugo.

Zdravlje: Prijaće vam opuštenija atmosfera i relaksacija.

BIK

Karijera: Lakše vam je da rešavate neke iznenadne poslovne situacije ili nove probleme, nego da se bavite ustaljenim protokolom. Ne treba da zanemarite nečije stručno mišljenje kada je reč o osetljivim poslovnim temama.

Ljubav: Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće vas novi događaji koje niste očekivali. Uvek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost. Čeka vas lep i uzbudljiv dan.

Zdravlje: Iako je vikend, obratite pažnju na umereniju ishranu i na redovan odmor.

BLIZANCI

Karijera: Važno je da balansirate između različitih opcija koje predlažu vaši saradnici. Mudrost je da sačuvate ono što imate i da ostavite dobar utisak.

Ljubav: U odnosu sa partnerom umete da dočarate neku „drugačiju stvarnost” ili situaciju koja više odgovara vašim potrebama.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.

RAK

Karijera: Upornost donosi pozitivan efekat u situacijama kada postoje podeljena mišljenja.

Ljubav: Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primećuje vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama.

Zdravlje: Posvetite slobodno vreme nekim sportskim aktivnostima, prijaće vam.

LAV

Karijera: Rešenje za poslovni problem uvek postoji, ali morate da odaberete varijantu koja vam se manje dopada.

Ljubav: Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove dogadje posmatrate sa više optimizma.

Zdravlje: Opustite se u skladu sa svojim potrebama, nema razloga za preteranu brigu.

Ehoroskop 27. mart

DEVICA

Karijera: Prilično ste samouvereni i umete da nametnete svoje stavove, ali postoji poslovna varka koju za sada ne primećujete. Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija.

Ljubav: Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče vas na sumnjičavost. Ne opterećujte se ako vam je još uvek lepo.

Zdravlje: Nema razloga da se dodatno zamarate napornim obavezama.

VAGA

Karijera: Stalo vam je da ostvarite sve svoje ciljeve i spremni ste na odredjene ustupke zarad dugoročnijih poslovnih interesa. Važno je da iskombinujete različite mogućnosti kako biste ostvarili najbolje rezultate.

Ljubav: Emocije vas navode na neobičan izbor, potrebno vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Osećate emotivni nemir.

Zdravlje: Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Ehoroskop 27. mart

ŠKORPIJA

Karijera: Posedujete sposobnost da se prilagodite na nove uslove u poslovanju i da ispunite očekivanja svoje okoline. Nema razloga da menjate svoj uobičajeni plan i rasposred aktivnosti, osim ako vam neko ponudi primamljivu mogućnost.

Ljubav: Dopadaju vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila „igre”. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku.

Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija ili šetnja i boravak u prirodi.

STRELAC

Karijera: Poučeni dobrim iskustvom prilagodjavate svoju stategiju poslovnog ponašanja i jasno definišete nove ciljeve. Sve je moguće ostvariti kada se napravi dobar organizacioni plan u dogovoru sa pouzdanim saradnicima.

Ljubav: Pokušavate da udovoljite svom partneru na različite načine, bez obzira na neke propratne komplikacije. Umete da usrećite one koje volite.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna.

JARAC

Karijera: Umete da napravite dobru selekciju obaveza i saradnika, ali ponekad splet okolnosti na poslovnom polju ne zavi od vaše volje ili uticaja.

Ljubav: Spremni ste za odredjeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da vas neko zamara dodatnim obavezama.

VODOLIJA

Karijera: Ono što vam izgleda jednostavno nije uvek i najbolje rešenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije.

Ljubav: U svom tipičnom maniru pre biste se povukli u stranu, nego da zatražite ono što vam pripada. Sve bi bilo bolje kada biste osetili emotivnu naklonost.

Zdravlje: Važno je da pravilno akumulirate pozitivnu energiju i da se relaksirate.

RIBE

Karijera: Imate dobru procenu poslovnih mogućnosti što vam olakšava kompletno planiranje. Važno je da pravilno koordinirate različite saradnike u skladu sa njihovim sposobnostima i zajedničkim interesima.

Ljubav: Ne uspevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo.

Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Similar Posts